Een technieker nodig?

Wij hebben hem!

Contacteer ons nu

Onderaannemers gezocht? Uw bouwproject is het onze!

Extra mankracht

Wordt er door uw bedrijf naar onderaannemers gezocht in de bouw? B&A helpt u uit de nood wanneer u kampt met een dringend tekort aan bouwarbeiders op uw werf. Of u nu bezig bent met een uitgebreid project dat dringend afgewerkt moet worden of met een groot aantal opdrachten zit, wij ondersteunen u met goed opgeleide en ervaren medewerkers. Wij helpen u bij:

  • ruwbouw
  • afwerking

Flexibele duur

U bepaalt zelf hoelang uw onderaannemers op uw bouwwerf werken. Dit kan gaan om de duur van het volledige project of om een vooraf bepaalde termijn. Als u wilt, kunnen wij ook een deel of zelfs het volledige project van u overnemen. Zo kunt u zich bezighouden met andere dingen!

Uw bouwproject, onze zorg

B&A Technics verzorgt de uitvoering, de inplanning van medewerkers en de gereedschappen op uw werf. Het enige dat u hoeft te doen, is het installatiemateriaal leveren. De rest kunt u met een gerust hart overlaten aan onze gespecialiseerde onderaannemers in de bouw, die altijd voor u klaarstaan: van fundering tot afwerking. Het spreekt voor zich dat wij de afgesproken veiligheidsvoorschriften, prijsafspraken en uitvoeringstermijnen van uw bouwproject respecteren.

Zoekt u onderaannemers in de bouw?

Ontdek wat B&A Technics voor u kan betekenen. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of een afspraak.

  • Onderaannemer gezocht? Uw bouwproject is het onze!
  • Onderaannemer gezocht? Uw bouwproject is het onze!1

Dringend nood aan technische profielen?

Moet uw machinepark dringend onderhouden worden, kampt u met een tijdelijk tekort aan technisch personeel of wilt u een volledig bouwproject uitbesteden? Vertrouw op B&A Technics!

Technieker nodig?

Op zoek naar een technische job?

Heeft u een technisch profiel en zoekt u een boeiende en afwisselende job? Bekijk onze vacatures en stel uzelf direct kandidaat!

Solliciteer bij B&A Technics