Een technieker nodig?

Wij hebben hem!

Contacteer ons nu

Onderhoud van liften

Van installatie tot onderhoud

Een vak apart in een stijgende sector

Binnen de wereld van bouw, montage en installatie is lift-techniek een vak apart! Heeft u een specialist nodig voor uw personen- of goederenlift? Wij nemen uw volledige liftproject op ons: van installatie tot reparatie en onderhoud van liften.  De sector lift- en roltraptechnieken is een markt waarvoor een specifieke kennis is vereist. Onze lifttechniekers kunnen uw team ondersteunen op verschillende vlakken:

  • montage
  • onderhoud
  • reparatie
  • modernisatie

U kan op B&A rekenen voor alle soorten liften:

  • goederenliften
  • personenliften in kantoren, hotels of appartementen,...
  • particuliere liften in de zorgsector
  • roltrappen

 

Door de opgebouwde ervaring en expertise liften wij uw firma naar een hoger niveau. Onze lifttechnici hebben een gedetailleerde vakkennis over elektrische en elektromechanische installaties. Of uw liftsysteem nu vol- of halfautomatisch is, ons team weet het te monteren, bekabelen en onderhouden. De B&A-experts voorzien hiervoor zelf ladders, lasapparatuur en stellingen. Daarbij respecteren ze te allen tijde de veiligheidsvoorschriften.  

Wacht! Verzorgt u ook onze permanentie?

Het durft weleens voor te vallen dat liften of roltrappen het begeven. Daarvoor heeft u als firma uiteraard een wachtsysteem op poten gezet. Want de mensen die  zich net op dat moment  ter plaatse bevinden willen zo snel mogelijk hun traject verder zetten.
U kunt ook kiezen om onze techniekers ook in uw wachtsysteem te plaatsen. Dit 24/24 en 7/7, waarbij dringende problemen kunnen worden opgelost door mensen die voor u klaarstaan.

Kunt u hulp gebruiken bij uw liftproject?

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie over de installatie, reparatie en onderhoud van uw liften of maak direct een afspraak.

Dringend nood aan technische profielen?

Moet uw machinepark dringend onderhouden worden, kampt u met een tijdelijk tekort aan technisch personeel of wilt u een volledig bouwproject uitbesteden? Vertrouw op B&A Technics!

Technieker nodig?

Op zoek naar een technische job?

Heeft u een technisch profiel en zoekt u een boeiende en afwisselende job? Bekijk onze vacatures en stel uzelf direct kandidaat!

Solliciteer bij B&A Technics