Een technieker nodig?

Wij hebben hem!

Contacteer ons nu

Onderhoud van liften

Van installatie tot onderhoud

Binnen de wereld van bouw, montage en installatie is lift-techniek een vak apart! Heeft u een specialist nodig voor uw personen- of goederenlift? Wij nemen uw volledige liftproject op ons: van installatie tot reparatie en onderhoud van liften. U kunt zelfs kiezen voor een wachtsysteem waarbij wij 24 uur op 24 en 7 dagen per week klaarstaan om dringende problemen op te lossen. U leest het: onze ervaren lifttechnici wenden hun expertise optimaal aan om uw liftproject naar een hoger niveau te tillen! 

Onze lifttechnici hebben een gedetailleerde vakkennis over elektrische en elektromechanische installaties. Of uw liftsysteem nu vol- of halfautomatisch is, ons team weet het te monteren, bekabelen en onderhouden. De B&A-experts voorzien hiervoor zelf ladders, lasapparatuur en stellingen. Daarbij respecteren ze te allen tijde de veiligheidsvoorschriften.  

Kunt u hulp gebruiken bij uw liftproject?

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie over de installatie, reparatie en onderhoud van uw liften of maak direct een afspraak.

Dringend nood aan technische profielen?

Moet uw machinepark dringend onderhouden worden, kampt u met een tijdelijk tekort aan technisch personeel of wilt u een volledig bouwproject uitbesteden? Vertrouw op B&A Technics!

Technieker nodig?

Op zoek naar een technische job?

Heeft u een technisch profiel en zoekt u een boeiende en afwisselende job? Bekijk onze vacatures en stel uzelf direct kandidaat!

Solliciteer bij B&A Technics