Een technicus nodig?

Wij hebben hem!

Contacteer ons nu

08 jan 2018

De 4 voordelen van outsourcing

Outsourcing biedt vele voordelen

Outsourcing krijgt vaak een negatieve bijklank. Nochtans ervaren onze klanten dit helemaal anders. We leggen je uit waarom outsourcing tal van voordelen geeft.

1. Veilig alternatief
Als je op zoekt bent naar personeel op korte termijn, is outsourcing de perfecte oplossing. Heb je een technieker nodig of een administratieve kracht? Dankzij hun expertise kunnen je opdrachten efficiënt uitgevoerd worden. Het grote voordeel is dat je deze extra werkkrachten niet zelf hoeft aan te werven. Dit levert je tijdbesparing zodat je zelf geen arbeidsovereenkomst moet gaan opstellen.

 

2. Een expert voor een beperkt budget
Door outsourcing is het mogelijk dat zowel een grote én een kleine onderneming een expert. Je kan hen inhuren met een beperkt budget, dat je zelf kan beheren. Deze werkkrachten hebben veel ervaring en zullen problemen snel kunnen oplossen. Je kan dus dankzij outsourcing tijdelijk profiteren van hun vakkennis. Bovendien is het een laagdrempelige en simpele oplossing om snel geschikt personeel te vinden.

 

3. Je richten op de kernactiviteit
Op zoek gaan naar geschikt personeel is vaak een lange zoektocht en brengt administratie met zich mee. Dankzij outsourcing ben je bezig met wat er echt toe doet in plaats van het invullen van loonfiches en uitbetaling van RSZ-bijdragen. Een voorbeeld: je gebouw heeft een lift, die de nodig aandacht vereist. Dankzij outsourcing wordt dit door professionals onderhouden.

 

4. Stabiliteit
Outsourcing biedt stabiliteit: je hoeft niet constant personeel aan te werven. Je eigen werknemers hoeven ook niet te vrezen voor hun job als er tijdelijk meer werk is. De experts hebben een contract van bepaalde duur en zullen zich houden aan de confidentialiteit. Outsourcing biedt veel voordelen, die zeker de moeite waard zijn. Ben je op zoek naar een tijdelijke werkkracht met een technisch profiel? Ontdek wat B&A voor jouw bedrijf kan betekenen.

Dringend nood aan technische profielen?

Moet uw machinepark dringend onderhouden worden, kampt u met een tijdelijk tekort aan technisch personeel of wilt u een volledig bouwproject uitbesteden? Vertrouw op B&A Technics!

Technieker nodig?

Op zoek naar een technische job?

Heeft u een technisch profiel en zoekt u een boeiende en afwisselende job? Bekijk onze vacatures en stel uzelf direct kandidaat!

Solliciteer bij B&A Technics