Een technicus nodig?

Wij hebben hem!

Contacteer ons nu

08 jun 2016

Deze maand is Glenn onze technieker van de maand!

B&A Technieker Glenn aan de slag voor de firma TrafiroadB&A Technieker Glenn aan de slag voor de firma Trafiroad

Voor de 2de keer een Glenn in de kijker, en wat voor 1!

Glenn is 22 jaar, heeft de opleiding elektriciteit A2 voltooid aan het VTI te Aalst en werkt voor B&A sinds november 2013, nu dus bijna 3 jaar. Verder is Glenn nu bijna een jaar gelukkig samen met zijn vriendin Gwendolien.

Glenn, wat was voor jou de leukste opdracht tot nog toe?

De leukste opdracht was voor de firma 'Algeco', dit was containers plaatsen en aansluiten zoals je ziet op televisie voor het VTM programma 'Mijn Pop-Up restaurant'. Dit ging van plaatsen op evenementen tot festivals zoals Tommorowland.

Nu werk je voor de firma Trafiroad, wat is jouw taak bij hen?

Bij Trafiroad werk ik ook zeer graag, dit is nu toch al een tijdje. Hier fungeer ik als servicetechnieker op de baan en mijn taak bestaat dan ook voornamelijk uit fouten opzoeken in de verlichtingspalen, lichtzuilen vervangen, hoogspanningskasten 400V omschakelen naar laagspanningskasten 230V, nieuwe palen aansluiten, etc. Dit is een job met zeer veel variatie, altijd op een andere plaats en zelfs tot op de autosnelweg toe.

Wat vindt je van de variatie in de opdrachten voor jou bij B&A?

Ik werk graag langere tijd voor 1 bedrijf, zo leer je de mensen kennen en wordt je makkelijk vrienden. Dit is bij Trafiroad super!

Het leven is niet alleen werken uiteraard, wat doe je zoal in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd voetbal ik alsook doe ik fitness. Verder ga ik af en toe fietsen met mijn vrienden en breng ik vooral graag tijd door met mijn vriendin.

En tot slot wat is je favoriete aperitief op vrijdagavond na een zware werkweek?

Een Gin-Gini gaat er altijd in!

 

 

 

 

 

Dringend nood aan technische profielen?

Moet uw machinepark dringend onderhouden worden, kampt u met een tijdelijk tekort aan technisch personeel of wilt u een volledig bouwproject uitbesteden? Vertrouw op B&A Technics!

Technieker nodig?

Op zoek naar een technische job?

Heeft u een technisch profiel en zoekt u een boeiende en afwisselende job? Bekijk onze vacatures en stel uzelf direct kandidaat!

Solliciteer bij B&A Technics