Een technicus nodig?

Wij hebben hem!

Contacteer ons nu

26 apr 2016

Deze maand staat Michael in de kijker!

B&A technieker Michael bij de firma Ausloos VerpakkingstechniekB&A technieker Michael bij de firma Ausloos VerpakkingstechniekB&A Technics voor Ausloos Verpakkingstechniek

Ondanks de Aprilse grillen in ons typische Belgische weer, willen wij jullie toch verblijden met een interview met 1 van de zonnetjes in huis bij B&A Technics.

Deze maand zetten wij onze B&A technieker Michael in de kijker.

Michael woont samen met Linde en is trotse papa van een lieve dochter Asti die inmiddels 3 jaar oud is.

Michael: Ik ben bouwplaatsmachinist van opleiding maar mijn kennis is ondertussen veel uitgebreider geworden mede door mijn werk voor B&A. Ik ben gestart bij B&A in december 2010 op interimbasis en na 6 maand mocht ik mijn vast contract ondertekenen. Mijn allereerste opdracht was voor Colruyt Group, laswerken uitvoeren.

Wat vond je de leukste opdracht tot nog toe, en wat zou je liefst nooit meer doen?

Michael: De mooiste opdrachten zijn voor Ausloos Verpakkingstechniek werken. Dit zijn sinds een bepaalde tijd vaste jaarlijkse opdrachten geworden. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het bouwen van verpakkingsmachines, afzakmachines en pallet- en foliewikkelaars. Mijn taken hier zijn zeer uiteenlopend, dit is soms onderhoud maar ook herstellingen van transportbanden, verpakkingsrobotten en afzakmachines. Meestal wordt ik ingeschakeld voor de montage van de machines, hier leer ik constant bij met mijn ogen hoe bv. de sturing werkt. Ook ga ik een aantal keer per jaar naar het buitenland om daar machines te monteren en aan te sluiten. Dit was reeds in Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Nederland.  Het geeft altijd een fantastisch gevoel als ik een tevreden klant zie. Ook de variatie bij Ausloos is eindeloos, ze kennen mijn capaciteiten. En wat ik (nog) niet kan, interesseert mij des te meer en daar houden ze bij Ausloos zeker rekening mee want ik hou van uitdagingen.

Wat ik nooit meer zou willen doen, ik zou het niet weten eerlijk gezegd. Bij B&A werken blijft altijd een uitdaging en ik hou van de afwisseling in m'n werk.

Heb je ooit een opdracht gekregen waarvan je niet zeker was dat dit ging slagen maar dat dit toch gelukt is?

Michael: Ja, dat is wel eens voorgevallen maar als de klant u vertrouwt en dan nog eens onder de indruk is over het werk is dat een zalig gevoel. Bij de firma Ausloos vertrouwen ze mij daarin en dat is mooi want een tevreden klant is voor onze firma B&A het belangrijkste. En de mond aan mond reclame is alleen maar positief.

Het leven is niet alleen werken uiteraard, wat doe je verder nog in je vrije tijd?

Michael: Mijn dochtertje Asti is mijn n°1 maar daarnaast ga ik ook op circuit rijden met de motor. Sinds kort is er nog een hobby bijgekomen en dat is mee de (koers)fiets op met B&A. B&A heeft een wielerploegje waar alle medewerkers aan kunnen deelnemen met op regelmatige basis een rit van de Bianchi Trofee.

Ook hebben wij nog even gepolst bij Bjorn van de firma Ausloos Verpakkingstechniek:

Bjorn: Wij zijn zeer tevreden over het kunnen en ingesteldheid van Michael, hij kent zijn vak en heeft een goede teamgeest.

 

Dringend nood aan technische profielen?

Moet uw machinepark dringend onderhouden worden, kampt u met een tijdelijk tekort aan technisch personeel of wilt u een volledig bouwproject uitbesteden? Vertrouw op B&A Technics!

Technieker nodig?

Op zoek naar een technische job?

Heeft u een technisch profiel en zoekt u een boeiende en afwisselende job? Bekijk onze vacatures en stel uzelf direct kandidaat!

Solliciteer bij B&A Technics