Een technicus nodig?

Wij hebben hem!

Contacteer ons nu

23 mei 2017

Technieker van de maand: Rudy!

Rudy - Technieker B&A - Onderhoud

Proficiat Rudy, jij bent de technieker van de maand! Wat is jouw ervaring bij B&A?

Bedankt, ik werk reeds verschillende jaren bij B&A Technics.
Het aangename aan B&A is de verscheidenheid aan ervaringen die je opdoet bij de verschillende klanten aangezien het veel projectmatig werken is.

Daarnaast ben ik zelfs al in Frankrijk voor B&A gaan werken bij de klant Ausloos, dit was voor het plaatsen van geautomatiseerde lijnen met robotica.

Op welk project ben je momenteel actief?

Op dit moment werk ik al enkele maanden voor de klant Trafiroad, de eerste periode was dit vooral het aanpassen van dynamische borden in zone 30 gebieden.
Nu ben ik actief in verschillende ploegen o.a. voor ondersteuning bij CCTV en ANPR. Daarvoor werk ik momenteel in het labo waar ik veel bijleer over nieuwe technologieën.
Zo zit ik in het departement van meet en detectie waar nieuwe technologieën worden geimplementeerd, hierdoor zit ik op een unieke plaats om veel bij te leren over al deze nieuwe ontwikkelingen.

Bedankt Rudy, we vinden het dan ook zeer fijn dat je steeds openstaat voor nieuwe technologieën!

 

Dringend nood aan technische profielen?

Moet uw machinepark dringend onderhouden worden, kampt u met een tijdelijk tekort aan technisch personeel of wilt u een volledig bouwproject uitbesteden? Vertrouw op B&A Technics!

Technieker nodig?

Op zoek naar een technische job?

Heeft u een technisch profiel en zoekt u een boeiende en afwisselende job? Bekijk onze vacatures en stel uzelf direct kandidaat!

Solliciteer bij B&A Technics