Jobdag

Aalst
2024-05-17//10:00-17:00

Wil je alles te weten komen over werken bij B&A Technics terwijl je geniet van een lekker hapje, een drankje en enkele leuke activiteiten? Kom dan op 17 mei naar onze jobdag in ons hoofdkantoor in Erembodegem.

Inschrijven

Meer info

Tijdens je bezoek krijg je de kans om in gesprek te gaan met je toekomstige collega’s en word je direct ondergedompeld in de unieke werksfeer van ons bedrijf. We bieden je een helder beeld van wat het inhoudt om als technieker bij B&A Technics te werken, inclusief alle voordelen die daarbij horen.

Als er een wederzijdse klik is, kijken we ernaar uit om je beter te leren kennen tijdens een sollicitatiegesprek, waarbij er een kans is op een onmiddellijke start van je carrière bij ons. Bovendien ontvangt elke bezoeker een leuke goodiebag van B&A, gevuld met handige en leuke items zoals een handdoek, drinkbeker, notitieboekje, sportzak en meer. Om de ervaring compleet te maken, trakteren we je op heerlijke hamburgers en frietjes van ons hamburgerkraam, zodat je onze gastvrijheid en de sfeer bij B&A Technics in volle teugen kunt ervaren.

Programma

Voormiddag

Een fijne ontvangst op ons kantoor met een drankje en een hapje

Namiddag

Praat met je toekomstige collega's en word meteen ondergedompeld in de werksfeer. Nadien kan je genieten van een hamburger en een frietje.

Praktisch

Industrielaan 27 9320 Aalst
2024-05-17
10:00
Gratis

Inschrijven

Events

"*" indicates required fields

Hidden
Naam*