Recente vacatures

Bij ons zit de sfeer altijd goed

Bij B&A is elke dag een nieuw avontuur. Onze techniekers zijn de helden in de schijnwerpers en we doen er dan ook alles aan om onze hoofdrolspelers leuke ervaringen te kunnen bieden. Elk project is een nieuwe ‘missie’, waarbij iedereen zijn unieke vaardigheden inbrengt om succes te garanderen. Desondanks is en blijft de teamsfeer één van onze sterke punten.

Wij zorgen voor een werkomgeving waarin iedereen zich een hoofdrolspeler voelt in zijn eigen film. Regelmatige teamactiviteiten en sociale evenementen zorgen ervoor dat de teamgeest hoog blijft, vergelijkbaar met de adrenaline in een spannende achtervolgingsscène.

Hier ga je aan de slag voor B&A

We geven jou de mogelijkheid om in heel Vlaanderen aan de slag te gaan! Met onze brede aanwezigheid overal in de regio, krijg je de kans om deel uit te maken van diverse en uitdagende projecten. Klaar om in heel Vlaanderen impact te maken? Hier bij B&A is jouw volgende uitdaging binnen handbereik!

Wij werken voor Trafiroad
Wij werken voor Strukton
Wij werken voor TKE
Wij werken voor Equans
Wij werken voor Honda
Wij werken voor De Lijn
Wij werken voor Colruyt
Wij werken voor NMBS
Wij werken voor Aqua Security

Onder andere voor deze klanten zal je bijspringen

Werken bij B&A in cijfers

6

kantoren

Naast ons hoofdkantoor in Aalst vind je onze kantoren ook in Brugge, Lokeren, Mechelen, Oudenaarde en Herenthout.

+

450

klanten

Meer dan 450 bedrijven vertouwen dagelijks op de expertise van B&A Technics.

+

200

collega’s

Meer dan 200 collega’s in dienst, elk met hun eigen kennis en vaardigheden.

Only the best, met dit werkmateriaal ga je aan de slag:

Jij hebt vragen,
wij hebben antwoorden

Hoe werkt dat, projectsourcing?

Bij B&A Technics werkt projectsourcing door technici in dienst te nemen en hen vervolgens uit te zenden naar projecten bij klanten die behoefte hebben aan tijdelijke technische expertise. Dit kan variëren van korte opdrachten tot langdurige projecten. Technici werken als werknemers van B&A Technics maar voeren hun werkzaamheden uit op locatie bij de klant of aan projecten die door de klant zijn gespecificeerd.

Wat voor techniekers zijn jullie juist naar op zoek?

Wij zoeken een breed scala aan technici, afhankelijk van de vraag van hun klanten. Dit kan variëren van elektrotechnici, werktuigbouwkundigen, onderhoudstechnici, enzoverder.

Hoe zien de eerste dagen eruit?

De eerste dagen voor een technicus bij B&A Technics zullen waarschijnlijk bestaan uit een oriëntatie en inwerkperiode. Dit kan inhouden: kennismaking met het team en de bedrijfscultuur, overzicht van lopende en aankomende projecten, en specifieke trainingen of certificeringen die nodig zijn voor de uit te voeren projecten. Daarnaast kan er een introductie plaatsvinden op de projectlocatie(s) waar de technicus zal werken.

Zit je nog steeds met vragen?

Neem contact op
Vind jouw job
bij B&A Technics
Naar de vacatures
Maak een afspraak Boek een kennismakingsgesprek