3 REALISATIES VAN ONZE POLYVALENTE ELEKTROMECHANIEKERS

3 REALISATIES VAN ONZE POLYVALENTE ELEKTROMECHANIEKERS

Een diploma in de elektromechanica is gegeerd op de arbeidsmarkt. Waarom? Elektromechaniekers zijn van alle markten thuis en dus een absolute meerwaarde binnen jouw bedrijf. Ze ontfermen zich over machineparken en groene energie. Daarnaast doen zij ook dienst als onderhouds- en storingstechniekers. Met de jarenlange ervaring die B&A Technics op zak heeft, gaan wij voor jou op zoek naar de elektromechanieker die voeling heeft met jouw project. Neem zeker al eens een kijkje naar de drie onderstaande verwezenlijkingen bij onze klanten.

REALISATIE 1

Al meer dan twintig jaar zijn we trouwe partner van Colruyt Group. Wij zorgen ervoor dat Colruyt op volle toeren kan draaien op de verschillende afdelingen. Bijvoorbeeld in de vleesafdeling onderhouden onze mensen naast de transportbanden ook de snij- en maalmachines. Bij de afdeling ‘leeggoed’ staan onze elektromechaniekers in voor de stapelaars en de sorteermachines om zo een efficiënte verdeling te blijven garanderen. Ook wat het interne transport betreft, moet alles optimaal blijven functioneren. Daarom onderhouden onze techniekers zowel de heftrucks als de transpaletten. Kortom, bij Colruyt loopt alles op wieltjes dankzij onze elektromechaniekers.

 

REALISATIE 2

De firma Alpla in Oudenaarde is al enkele jaren trouwe klant bij B&A. Oorspronkelijk kwam deze fabrikant van plastieken verpakkingsoplossingen bij ons terecht om een zieke medewerker te vervangen. Na een bedrijfsbezoek en een gesprek over de noden van Alpla vonden we een goede match tussen deze klant en elektromechanieker Johan. Hij bleek de perfecte schakel dankzij zijn zelfstandigheid en proactiviteit. Ondertussen is Johan een vaste waarde binnen Alpla en lost hij de meest complexe storingen op.

 

REALISATIE 3

Calcutta is een belangrijke speler binnen de textielindustrie. Het bedrijf zocht een partner om een weefmachine te verhuizen. Ook de volledige ontmanteling en elektrische afkoppeling van de machine ging gepaard met deze verhuis. Calcutta riep de hulp in van B&A. Wij hebben een team van twee elektromechaniekers samengesteld voor dit project. Het team plaatste de machine in een andere productieruimte, waarna zij ook de nieuwe uitlijning en elektrische aansluiting voor hun rekening namen. Deze taak werkten ze tot in de puntjes uit binnen de vooropgestelde termijn, namelijk drie weken.

 

Ook onder de indruk van deze uitvoeringen? Wij staan klaar om je te helpen bij het verbeteren van jouw efficiëntie en het behalen van jouw bedrijfsdoelstellingen met behulp van ervaren techniekers, monteurs, elektriciens, lassers, automechaniekers, riggers of flensmonteurs in onderaanneming.

Of ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor technische outsourcing in diverse sectoren, dan kan je bij B&A Technics terecht.

Contacteer ons

Nieuws

RENDEMENTSVOL MONTEURS IN ONDERAANNEMING OPNEMEN IN JOUW TEAM? HET KAN! Lees meer
KAN JE DE JUISTE TECHNIEKERS VINDEN VIA OUTSOURCING? Lees meer
4 VOORDELEN VAN OUTSOURCING VAN TECHNIEKERS VOOR KLEINE BEDRIJVEN? Lees meer
1