5 REDENEN OM VOOR TECHNISCHE OUTSOURCING TE KIEZEN

5 REDENEN OM VOOR TECHNISCHE OUTSOURCING TE KIEZEN

Op zoek naar een oplossing om de continuïteit van jouw bedrijf op een efficiënte manier te waarborgen? Dan is outsourcing precies wat je zoekt! Outsourcing zorgt er onder meer voor dat je capaciteitsproblemen door ziektes, verloven of bepaalde drukke periodes eenvoudig kan oplossen. Ontdek ze allemaal in deze blog.

Voordeel 1 – Continuïteit

Continuïteit moet in een bedrijf op elk moment gewaarborgd worden. Een bedrijf dat niet op volle toeren draait, kan hierdoor financieel verlies lijden. Outsourcing kan een oplossing bieden om deze stabiliteit te garanderen.

Zo kan outsourcing ingezet worden als een bedrijf snel groeit om eventuele personeelstekorten te verhelpen, maar ook als een werknemer wegvalt door tijdelijke werkonderbrekingen zoals langdurige ziekte. Verder kan een extra technieker ook handig zijn om de drukke periodes op te vangen, bijvoorbeeld tijdens hogere productievereisten bij feestdagen. Op deze manier hoef je niet constant nieuw personeel aan te werven en hoeven je eigen werknemers niet te vrezen voor hun job als er tijdelijk minder werk is. Flexibiliteit ten top!

Voordeel 2 – Kennis:

Als je aan outsourcing doet, dan ben je zeker dat je iemand in je team hebt die ervaren is, een expert in zijn vakgebied. Klanten hebben een groeiende nood aan heel specifieke kennis, omdat techniek steeds complexer wordt. Technische outsourcing bedrijven investeren veel in know-how en opleiding, waardoor de vaardigheden van hun techniekers steeds op punt staan en ze hoge kwaliteit kunnen garanderen. Ze zijn ook mee met de nieuwste trends en kunnen hierdoor een efficiënte oplossing vinden in een mum van tijd.

Als klant kan je dan ook tijdelijk genieten van deze waaier aan expertise. Bovendien kan een ervaren technieker met een onbevooroordeelde blik meteen opportuniteiten spotten die een onderneming niet ziet, waardoor ondernemingsblindheid wordt tegengegaan.

Voordeel 3 – Besparen op vlak van financiën, tijd en administratie.

Elke extra werknemer betekent meer kosten, extra risico en bovendien is een geschikte kandidaat vinden een tijdrovende bezigheid. Als je in zee gaat met een outsourcing bedrijf, dan ben je zeker dat deze extra werkkracht goedgekeurd is door dat bedrijf en loop je geen risico op een minder gekwalificeerde werknemer. Je kan deze werknemer ook inhuren met een beperkt budget, en dat budget kan je dan zelf beheren. Outsourcing is ook een snelle en laagdrempelige manier om op zeer korte termijn geschikt personeel te vinden. Noodsituaties kunnen daardoor snel de kop ingedrukt worden. Dankzij de flexibiliteit die outsourcing biedt, kan elk bedrijf, groot of klein, genieten van vakkennis aangepast aan haar noden.

Voordeel 4: Focus op wat er écht toe doet:

In het dagdagelijks leven komen heel wat kleinigheden de focus verstoren, waardoor je al snel afgeleid bent van het essentiële: je core business. Je herkent het vast wel: een wetswijziging waardoor het elektriciteitsnet aangepast moet worden, problemen met het wagenpark, ….

Outsourcing biedt hiervoor de geschikte oplossing: Je behoudt als ondernemer de focus op je kernactiviteit, en besteedt de rest uit aan professionals die de geschikte technieker vinden voor jouw bedrijf. Op deze manier biedt je jouw bedrijf een optimale ondersteuning aan. Efficiënt en doeltreffend ondernemen!

Voordeel 5: De voordelen van B&A:

Naast bovenstaande argumenten, zijn er ook voordelen die specifiek gebonden zijn aan B&A Technics. B&A heeft namelijk al 20 jaar ervaring in technische outsourcing en beschikt over 120 techniekers vast in dienst. Wij weten dus als geen ander een oplossing te bieden voor elk probleem in elke sector en regio. Elke technieker is een expert in zijn vakgebied en doet zijn job met enthousiasme en passie. Bij B&A zijn we ervan overtuigd dat dit één van onze grootste troeven is en daarom durven wij ook blindelings de kwaliteit van ons werk te waarborgen. Zo kan je bij ons bijvoorbeeld een testdag hebben met een technieker, en als je niet tevreden bent, dan wordt deze eerste dag niet uitbetaald.

Bovendien is B&A Technics ook veel flexibeler dan concurrenten: Je kan 5 werkdagen op voorhand een annulatie verkondigen, en je kan al een technieker inhuren vanaf één dag.

Elke technieker beschikt over een bedrijfswagen die ingericht is met professioneel gereedschap (ring-steeksleutels, inbussleutels, tangenset, hamers, zaag, stanleymes, waterpas, rolmeter, slijpschijf, boormachine, …). Daarnaast is elke technieker in het bezit van een VCA-attest.

Outsourcing, en in het bijzonder bij B&A, kent dus erg veel voordelen. Onze klanten zijn onze beste vertegenwoordigers: Hun getuigenissen kan je gemakkelijk terugvinden op onze website. B&A Technics staat garant voor vertrouwen en kwaliteit.

Wij staan klaar om je te helpen bij het verbeteren van jouw efficiëntie en het behalen van jouw bedrijfsdoelstellingen met behulp van ervaren techniekers, monteurs, elektriciens, lassers, automechaniekers, riggers of flensmonteurs in onderaanneming.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor technische outsourcing in diverse sectoren, dan kan u bij B&A Technics terecht.

Contacteer ons

Nieuws

RENDEMENTSVOL MONTEURS IN ONDERAANNEMING OPNEMEN IN JOUW TEAM? HET KAN! Lees meer
KAN JE DE JUISTE TECHNIEKERS VINDEN VIA OUTSOURCING? Lees meer
4 VOORDELEN VAN OUTSOURCING VAN TECHNIEKERS VOOR KLEINE BEDRIJVEN? Lees meer
1