De 4 voordelen van outsourcing

De 4 voordelen van outsourcing

Outsourcing krijgt vaak een negatieve bijklank. Nochtans ervaren onze klanten dit helemaal anders. We leggen je uit waarom outsourcing tal van voordelen geeft.

1. Veilig alternatief

Als je op zoekt bent naar personeel op korte termijn, is outsourcing de perfecte oplossing. Heb je een technieker nodig of een administratieve kracht? Dankzij hun expertise kunnen je opdrachten efficiënt uitgevoerd worden. Het grote voordeel is dat je deze extra werkkrachten niet zelf hoeft aan te werven. Dit levert je tijdbesparing zodat je zelf geen arbeidsovereenkomst moet gaan opstellen.

2. Een expert voor een beperkt budget

Door outsourcing is het mogelijk dat zowel een grote én een kleine onderneming een expert. Je kan hen inhuren met een beperkt budget, dat je zelf kan beheren. Deze werkkrachten hebben veel ervaring en zullen problemen snel kunnen oplossen. Je kan dus dankzij outsourcing tijdelijk profiteren van hun vakkennis. Bovendien is het een laagdrempelige en simpele oplossing om snel geschikt personeel te vinden.

3. Je richten op de kernactiviteit

Op zoek gaan naar geschikt personeel is vaak een lange zoektocht en brengt administratie met zich mee. Dankzij outsourcing ben je bezig met wat er echt toe doet in plaats van het invullen van loonfiches en uitbetaling van RSZ-bijdragen. Een voorbeeld: je gebouw heeft een lift, die de nodig aandacht vereist. Dankzij outsourcing wordt dit door professionals onderhouden.

4. Stabiliteit

Outsourcing biedt stabiliteit: je hoeft niet constant personeel aan te werven. Je eigen werknemers hoeven ook niet te vrezen voor hun job als er tijdelijk meer werk is. De experts hebben een contract van bepaalde duur en zullen zich houden aan de confidentialiteit. Outsourcing biedt veel voordelen, die zeker de moeite waard zijn.

Ben je op zoek naar een tijdelijke werkkracht met een technisch profiel? Ontdek wat B&A voor jouw bedrijf kan betekenen.

Contacteer ons

Nieuws

RENDEMENTSVOL MONTEURS IN ONDERAANNEMING OPNEMEN IN JOUW TEAM? HET KAN! Lees meer
KAN JE DE JUISTE TECHNIEKERS VINDEN VIA OUTSOURCING? Lees meer
4 VOORDELEN VAN OUTSOURCING VAN TECHNIEKERS VOOR KLEINE BEDRIJVEN? Lees meer
1