WINTERSTILSTAND? KIES VOOR ERVAREN TECHNIEKERS!

WINTERSTILSTAND? KIES VOOR ERVAREN TECHNIEKERS!

De eindejaarsperioden zorgen bij heel wat bedrijven voor extra druk. Dat betekent voor vele bedrijven dat nog heel wat werknemers hun verlof opnemen en bijgevolg ook dat de productie voor een tweetal weken stil ligt.

Onderbemanning tijdens feestdagen

Enerzijds kampt men tijdens deze periode vaak met onderbemanning van de technische dienst. Als je bedrijf operationeel blijft, dan brengt dat uiteraard extra werklast met zich mee dat door minder techniekers uitgevoerd moet worden. Een oplossing hiervoor is technische outsourcing, waarbij kwalitatieve techniekers ingeschakeld worden om een tijdelijk tekort aan personeel op te vangen.

Tijdelijke techniekers voor winteronderhoud

Anderzijds plannen vele bedrijven tijdens deze periode een jaarlijks winteronderhoud in. Ook voor dergelijke projecten die slechts enkele weken (of maanden) in beslag nemen is technische outsourcing een slimme keuze. Zo hoef je geen bijkomende werknemers in dienst te nemen die na afloop van tijdelijke werkzaamheden weinig tot geen werk meer hebben. Om nog maar te zwijgen over de onderbemanning waar de meeste bedrijven in deze periode mee kampen.

Waarom technische outsourcing tijdens de winterstilstand zo interessant is?

  • U betaalt enkel voor de geleverde prestaties en geen cent meer
  • Om feestdagen, ziektes, verlof… hoeft u zich geen zorgen te maken – dit valt allemaal onder de verantwoordelijkheid én rekening van B&A Technics
  • B&A voorziet bovendien de volledige uitrusting van de technieker(s). Dat betekent geen ontbrekend gereedschap en vooral geen onkosten voor beschadigd materiaal
  • Alle administratie in verband met personeel is ook onze zorg
  • Last-minute toch nog uw termijn verlengen? Geen probleem!

Tijdens de winterstilstand kan u beroep doen op B&A Technics voor verschillende profielen, stuk voor stuk ervaren vakmensen:

 

Uw noden vrijblijvend bespreken? Neem gerust contact op en wij komen met een oplossing op maat voor uw winterstilstand.

Contacteer ons

Nieuws

RENDEMENTSVOL MONTEURS IN ONDERAANNEMING OPNEMEN IN JOUW TEAM? HET KAN! Lees meer
KAN JE DE JUISTE TECHNIEKERS VINDEN VIA OUTSOURCING? Lees meer
4 VOORDELEN VAN OUTSOURCING VAN TECHNIEKERS VOOR KLEINE BEDRIJVEN? Lees meer
1