NMBS

Vlot en betrouwbaar openbaar vervoer is meer dan ooit een hot topic. Dagelijks pendelen duizenden mensen en een groot deel onder hen gebruikt hiervoor de trein. Het is dus absoluut noodzakelijk dat de treinstellen van de NMBS perfect onderhouden worden, een uitgebreid proces waar ook B&A Technics een belangrijke schakel in de ketting vormt.

Hiervoor werden we opgeroepen
  • Herstellingen aan de sleepkarren
  • Lasopdrachten
  • Jaarlijks onderhoud

Herstellingen en lasopdrachten

In de centrale werkplaats te Mechelen, het kloppende hart van de NMBS, maken onze techniekers deel uit van de lasafdeling. Daar voeren ze herstellingen en lasopdrachten uit aan de sleepkarren, waarmee zware wisselstukken getransporteerd worden doorheen de gehele werkplaats. Zonder die sleepkarren is onderhoud aan de gewone treinstellen onmogelijk.

Bovendien hebben de sleepkarren zelf jaarlijks onderhoud nodig. Ook dat valt onder de verantwoordelijkheid van onze techniekers.

De NMBS is een grote organisatie die een dagelijkse invloed heeft op de levens van duizenden Belgen. B&A Technics is dus terecht fier hier deel van te mogen uitmaken, wat de betrouwbaarheid en expertise van onze mensen bewijst.

NMBS - Herstellingen en lasopdrachten

Heb je hulp nodig bij een vergelijkbaar project?

Contacteer ons vrijblijvend om uw project te bespreken.

Neem contact op