STRUKTON RAIL

Strukton Rail, een toonaangevend bedrijf in spoorwegbouw, bovenleidingen en signalering, stond voor een uitdaging: gekwalificeerde technici vinden om aan het materieel in deze nichemarkt te werken. De oplossing voor hun probleem kwam letterlijk voorbij gereden, een B&A auto waarop te lezen staat: “Een technieker nodig? Wij hebben hem!”. Strukton Rail twijfelde geen seconde en schakelde B&A Technics meteen in.

Hiervoor werden we opgeroepen
  • Gespecialiseerde technische ondersteuning
  • Snelle respons en flexibiliteit
  • Langdurige projectondersteuning

Een positieve ervaring voor iedereen

Nog geen week later waren er al twee techniekers, waaronder Bernard, van B&A in de werkplaats aan de slag. De samenwerking met Strukton Rail was voor hen een leerrijke ervaring, met uitstekende begeleiding en een naadloze integratie in een goed presterend team.

De keuze om B&A techniekers in te schakelen, was ook voor Strukton Rail een positieve ervaring. Door samen te werken met B&A hoefde Strukton Rail zich niet bezig te houden met wervingsprocedures en de bijbehorende administratieve taken. Bovendien bood de samenwerking Strukton Rail de flexibiliteit om alle fluctuaties in de workload op te vangen.

STRUKTON RAIL - Een positieve ervaring voor iedereen

Heb je hulp nodig bij een vergelijkbaar project?

Contacteer ons vrijblijvend om uw project te bespreken.

Neem contact op