B&A TECHNICS OP TEAMBUILDING

B&A TECHNICS OP TEAMBUILDING

De boog kan niet altijd gespannen staan en daarom hebben we besloten er even op uit te trekken met het volledige team van bedienden. Samen waagden we ons aan een uitdagende race op het kartingcircuit in Sint-Niklaas, gevolgd door een gezellig etentje in brasserie ‘t Heerehuys. Ondanks er de hele dag door rekening werd gehouden met de nodige Corona-veiligheidsmaatregelen, was het fantastisch om het team in een andere setting te zien en een dag vol plezier te beleven.

Vooraleer we van start gingen op het parcours kregen we een deskundige en Coronaproof uitleg over de karting, het parcours en de regels van het spel bij JPR Karting. Daarna was het aan ons om de bolides over het asfalt te laten scheuren. We gingen uiteraard niet zomaar als een stel roekeloze bestuurder tekeer op het parcours, eerst konden we een aantal rondes oefenen om het parcours te leren kennen. Vervolgens reden we een ritje tegen de chronometer om zo de startplaats van de 20 minuten durende teamrace te bepalen.

EEN SPANNENDE TEAMRACE

Ex competitierijder Tim verdiende terecht de gouden medaille maar had tijdens de race zijn handen vol om Alain af te houden, die een mooie tweede plaats verzilverde. Marino kwam als derde over de streep, gevolgd door Kelly. Als eerste vrouw baande Kelly zich vlotjes een weg tussen al dat testosteron. Enkele seconden later vervolledigde Wim de top 5. Ook een noemenswaardige vermelding voor nieuwkomer Yasmine die in de laatste ronde haar nieuwe zaakvoerder netjes inhaalde en zo nog een plaatsje kon opschuiven. Julie haalde voordeel uit haar shortcut tijdens de oefensessie.

Gelukkig konden we af en toe bijtanken met een verfrissend drankje want het was serieus puffen en zweten onder die zomerse zonnestralen. Van al dat zweten, puffen en vooral competitief sporten, kregen we al snel honger waardoor we achteraf gezellig gingen tafelen in de buurt. Bij een lekker menu konden we nog uren napraten of de leuke namiddag en tal van andere onderwerpen.

EEN FANTASTISCH TEAM

Na een sportieve namiddag en een lekker diner keerde iedereen huiswaarts. Wij vonden het in ieder geval een geslaagde teambuilding en zijn nu al aan het brainstormen over de volgende editie. Tot slot willen we ons team bedanken voor de fantastische inzet die ze iedere dag leveren.

Bedankt!

TECHNIEKER NODIG?

Contacteer ons

Nieuws

RENDEMENTSVOL MONTEURS IN ONDERAANNEMING OPNEMEN IN JOUW TEAM? HET KAN! Lees meer
KAN JE DE JUISTE TECHNIEKERS VINDEN VIA OUTSOURCING? Lees meer
4 VOORDELEN VAN OUTSOURCING VAN TECHNIEKERS VOOR KLEINE BEDRIJVEN? Lees meer
1