Nieuws

Tips en tricks omtrent technische projectsourcing? Beknopte weetjes of de laatste ontwikkelingen? Hieronder doen we de geheimen van onze sector uit de doeken.

RENDEMENTSVOL MONTEURS IN ONDERAANNEMING OPNEMEN IN JOUW TEAM? HET KAN!

Als je techniekers in onderaanneming aanneemt, wil je natuurlijk dat je zo veel mogelijk rendement haalt uit de samenwerking. Hieronder geven we een aantal tips om het rendement van projectsourcing van techniekers te maximaliseren:

Lees meer

KAN JE DE JUISTE TECHNIEKERS VINDEN VIA PROJECTSOURCING?

Er zijn verschillende redenen waarom je bij ons de perfecte man voor jouw project kan vinden. We zetten voor jou een aantal van de belangrijkste redenen op een rij.

Lees meer

4 VOORDELEN VAN PROJECTSOURCING VAN TECHNIEKERS VOOR KLEINE BEDRIJVEN?

Er zijn verschillende voordelen voor kleine bedrijven om techniekers uit te besteden. In deze blog zetten we een aantal van de belangrijkste voordelen op een rij.

Lees meer

HOE PROJECTSOURCING VAN TECHNIEKERS KAN BIJDRAGEN AAN EEN VERBETERDE KLANTENSERVICE?

Als onderneming is het belangrijk om te zorgen dat uw klanten tevreden zijn met de diensten die u levert. Een van de manieren waarop u dit kunt doen, is door te zorgen dat uw techniekers snel en efficiënt problemen kunnen oplossen en vragen kunnen beantwoorden.

Lees meer

WAAROM PROJECTSOURCING VAN TECHNIEKERS EEN SLIMME ZAKELIJKE BESLISSING KAN ZIJN?

Als ondernemer moet je vaak moeilijke beslissingen nemen over hoe je jouw bedrijf het beste kunt laten groeien en succesvol maken.

Lees meer

5 REDENEN OM VOOR TECHNISCHE PROJECTSOURCING TE KIEZEN

Op zoek naar een oplossing om de continuïteit van jouw bedrijf op een efficiënte manier te waarborgen? Dan is projectsourcing precies wat je zoekt!

Lees meer

3 REALISATIES VAN ONZE POLYVALENTE ELEKTROMECHANIEKERS

Een diploma in de elektromechanica is gegeerd op de arbeidsmarkt. Waarom? Elektromechaniekers zijn van alle markten thuis en dus een absolute meerwaarde binnen jouw bedrijf.

Lees meer

DE MEERWAARDE VAN B&A

Vele handen maken licht werk, maar waar vind je een extra paar handen met technische know-how en uitvoerende expertise? Simpel: bij B&A Technics.

Lees meer

B&A TECHNICS OP TEAMBUILDING

De boog kan niet altijd gespannen staan en daarom hebben we besloten er even op uit te trekken met het volledige team van bedienden.

Lees meer

DE VERSCHILLENDE SOORTEN LASMETHODEN EN HUN VOOR- EN NADELEN

Verschillende materialen vragen vaak om een specifieke lastechniek. Wij geven alvast een overzicht van de vier belangrijkste lastechnieken en hun voor- en nadelen.

Lees meer

HVAC TRENDS

De HVAC sector voorziet alles in verband met verwarming / airconditioning en vormt dus een belangrijk onderdeel van de bouw-, voeding- en industriële sector. HVAC blijft ons verbazen met nieuwe technieken en materialen en is daarom zeker niet stil blijven staan. Ben jij ook benieuwd naar de toekomst van de HVAC sector? In deze blogpost geven we je alvast de belangrijkste trends mee.

Lees meer

WINTERSTILSTAND? KIES VOOR ERVAREN TECHNIEKERS!

De eindejaarsperioden zorgen bij heel wat bedrijven voor extra druk. Dat betekent voor vele bedrijven dat nog heel wat werknemers hun verlof opnemen en bijgevolg ook dat de productie voor een tweetal weken stil ligt.

Lees meer

B&A TECHNICS ZET ZIJN BESTE BEENTJE VOOR

B&A neemt regelmatig deel aan activiteiten en sporten in teamverband, wat de teamgeest tussen de collega’s alleen maar versterkt!

Lees meer

Een kijkje achter de schermen bij B&A Technics

Sinds 1998 is B&A een toonaangevend bedrijf in het outsourcen van techniekers in verschillende sectoren. In deze blogpost geven we een kijkje achter de schermen van enkele van onze vestigingen.

Lees meer

Assistentie tijdens stilstand machines

Machines moeten tijdens uw stilstand een volledig onderhoud krijgen, met man en macht zal er gewerkt worden om de productie weer op volle toeren te laten draaien na de onderhoudsbeurten.

Lees meer

De 4 voordelen van projectsourcing

Projectsourcing krijgt vaak een negatieve bijklank. Nochtans ervaren onze klanten dit helemaal anders. We leggen je uit waarom projectsourcing tal van voordelen geeft.

Lees meer