DE MEERWAARDE VAN B&A

DE MEERWAARDE VAN B&A

Vele handen maken licht werk, maar waar vind je een extra paar handen met technische know-how en uitvoerende expertise? Simpel: bij B&A Technics. Dankzij onze jarenlange ervaring omtrent outsourcing van technische profielen vind je gegarandeerd een technieker die met plezier de handen uit de mouwen steekt om jouw project vooruit te helpen.

B&A Technics biedt naast vakkundige techniekers met verschillende specialisaties ook nog heel wat andere voordelen. Ontdek hier de meerwaarde die B&A kan betekenen voor jouw onderneming.

Brede inzetbaarheid in verschillende sectoren en regio’s

B&A Technics heeft al meer dan 20 jaar ervaring in technische outsourcing en weet dan ook als geen ander welke technieker bij jou past. Onze ervaring strekt zich uit over verschillende sectoren en verschillende regio’s. Zo hebben we ervaring van de voedingsindustrie tot metaalverwerking en van Antwerpen tot Brugge.

Administratieve ontzorging voor meer focus op jouw core business

Terwijl wij voor jou aan de slag gaan om de juiste technieker te vinden, kan jij blijven focussen op je core business. Zo hoef je zelf niet langer op zoek te gaan naar kandidaten, cv’s door te nemen of potentiële techniekers op te bellen. Die administratieve last nemen wij allemaal van jouw schouders waardoor je meer tijd krijgt om de écht belangrijke aspecten van je bedrijf te ondersteunen en verder uit te bouwen.

Een transparante samenwerking

Bij B&A zijn we altijd recht door zee en weet je precies wat je van ons kan verwachten. Naast het zoeken van de juiste kandidaat, nemen we ook de verantwoordelijkheden omtrent ziektes, verzekeringen en HR voor onze rekening. We streven naar een open en transparante communicatie tussen ons, de klant en de techniekers. Om dit te garanderen, spreekt elke technieker vloeiend Nederlands en Engels.

Kwaliteit en flexibiliteit

Ontbreek je een bepaalde expertise om de klus te klaren? Dan kan je rekenen op de techniekers van B&A. Stuk voor stuk experts in hun eigen domein die je flexibel kan inzetten om zo je capaciteit goed te beheren. Een groot voordeel hiervan is dat je enkel betaalt voor de geleverde prestaties en geen overflow krijgt van onnodige kosten, bv. werknemers in loondienst terwijl er niet meteen nieuwe projecten of werk voor hen is.

Kortom, B&A Technics ontzorgt je op verschillende vlakken, van administratie tot uitvoering.

Ben je op zoek naar een extra technieker om jouw project in goede banen te leiden of om een tijdelijk tekort aan personeel op te lossen? Dan kan je rekenen op onze professionele en vlotte outsourcing service. Want met B&A Technics is de klus zo geklaard!

Contacteer ons

Nieuws

RENDEMENTSVOL MONTEURS IN ONDERAANNEMING OPNEMEN IN JOUW TEAM? HET KAN! Lees meer
KAN JE DE JUISTE TECHNIEKERS VINDEN VIA OUTSOURCING? Lees meer
4 VOORDELEN VAN OUTSOURCING VAN TECHNIEKERS VOOR KLEINE BEDRIJVEN? Lees meer
1